Documente necesare inmormantarii

Acte Necesare Inmormantarii

In clipe de grea incercare va ajutam in obtinerea tuturor actelor necesare legalizarii inmormantarii.
medic_constatare_deces

Medic Constatator Deces

Este necesara constatarea decesului de catre un medic constatator autorizat imediat dupa intamplarea nefericitului eveniment.
Locuri de Veci

Locuri de veci

La cererea dumneavoastra, va putem asigura locuri de veci in functie de disponibilitatea acestora, la un pretul potrivit dorintelor dumneavoastra.
Imbalsamare

Imbalsamare

Dupa constatarea decesului, urmatorul pas necesar este imbalsamarea decedatului. Este unul dintre serviciile funarere obligatorii prin lege.
inhumare-sau-incinerare-28614-1

Incinerare

Incinerarea se poate face la dorinta decedatului sau a familiei acestuia. Trebuie sa stiti, insa, ca sunt necesare anumite documente pentru ca prodeul sa fie posibil din punct de vedere legal.
20160603_081842

Alegerea Sicriului

Ne asiguram ca va punem la dispozitie o gama completa care sa acopere atat toate categoriile de pret cat si multe dintre dorintele dumneavoastra specifice. Expozitie pe doua niveluri cu peste 150 de modele.
20160603_080403

Transport Funerar

Transportul funerar poate fi efectuat doar de catre persoane sau firme autorizate, prin intermediul unei masini funerare autorizate.
catafalc

Inchiriere Catafalc si Camera Mortuara

Chiar daca nu este un element obligatoriu unei ceremonii de inmormantare, se obisnueste asezarea sicriului pe un catafalc.
inmormantare-preot-cugir

Preot si Dascal

Casa Funerara Colosseum va pune la dispozitie tot suportul necesar in alegerea preotului si dascalului potrivit ceremoniei religioase.
depunere-coroane1

Jerbe, Coroane si Aranjamente Florale

Casa Funerara Colosseum va poate pune la dispozitie atat o gama complexa de aranjamente florale cat si posibilitatea de a solicita, la comanda, un anumit aranjament.